Verhoomo Lunden

Kankaat
Kankaat

Kankaat ja nahat


Kangasmallistomme

Meillä on laaja kangasmallisto josta voit valita omasi tietäen että käytämme vain tunnettujen ja luotettujen tukkuliikkeiden kankaita ja tarvikkeita jotka kestävät käyttöä ja tuovat iloa pitkäksi aikaa.

Oikeanlaisen kankaan valinta on tärkeää. Huomioitavia asioita on miten kovassa käytössä ja likaantumiselle alttiina kangas tulee olemaan esim. lemmikit tai pienet lapset. Verhoilukangasta valittaessa materiaalin, kankaan värin ja kuosin valinnat vaikuttavat siihen miten helposti tahrat näkyvät ja ovat puhdistettavissa.

On tärkeää tarkistaa verhoiltavan kohteen jousituksen tai pehmusteiden kunto parhaan lopputuloksen saamiseksi. Käyttökelpoiset materiaalit käytetään ja tarvittaessa vaihdamme ne uusiin.

Nahka verhoilumateriaalina

Verhoilumateriaalina nahka on loistava. Ajan myötä nahka patinoituu kauniisti. Nahka on luonnontuote, pintanahka hengittää eikä hiosta. Nahkaistuin tuntuu helteellä viileältä ja kylmällä lämpimältä. Nahalla verhoilussa kalusteessa on miellyttävä istua pitkiäkin aikoja.

Nahka on helppo pitää puhtaana eikä nahasta irtoa pölyä. Paloturvallisena nahka ei syty helposti eikä ylläpidä palamista. Erilaisia nahkalaatuja on hyvin monenlaisia. Jokainen nahkavuota on uniikki ja siitä näkee kantajansa elämänjäljet - naarmut, arvet ja hyönteisten pistojäljet ym. kuuluvat luonnontuotteeseen.

Valmistajat